Assortiment
Ingrediënten
Bereiding:
De hoeveelheden zijn eenvoudig aan te passen aan de hoeveelheid hapjes die nodig zijn. De mayonaise op smaak brengen met kerriepoeder. Reepjes snijden van de augurk en de appel. Dit in een stukje pekelvlees rollen. Rolletje op het kroepoekje leggen. Een beetje kerriemayonaise erop en garneren met de koriander.
Wijn-spijs: Vitteaut-Alberti Crémant de Bourgogne Cuvée Lucien Brut
Bronvermelding: Eten en Wijntips zomer 2014
Fijne mousserende wijn uit Bourgogne, gemaakt van Chardonnay en Pinot Noir. Lichtgoud met fijne mousse. Aroma’s van appel, brioche, citrus en witte bloemen. Fris, droog en stijlvol met een romige afdronk.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Karijn Vreugdewater
""Deze Crémant is zó elegant dat je bijna vergeet dat het geen Champagne is. Fijn bruisend, mooi droog en perfect in balans – een publiekslieveling met karakter."" Lees meer
Voordelen eigen account