Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op herkomstgebied
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op druivenras
Zoek op producent
Lekkere wijn recepten

Kroepoekje met in pekelvlees gerolde augurk

Ingrediënten

  • kroepoek, naturel
  • pekelvlees ¼ plakje per kroepoek
  • augurken
  • mayonaise
  • kerriepoeder
  • verse koriander
  • granny smith appel

Bereiding:

De hoeveelheden zijn eenvoudig aan te passen aan de hoeveelheid hapjes die nodig zijn. De mayonaise op smaak brengen met kerriepoeder. Reepjes snijden van de augurk en de appel. Dit in een stukje pekelvlees rollen. Rolletje op het kroepoekje leggen. Een beetje kerriemayonaise erop en garneren met de koriander.

Wijn-spijs: Vitteaut-Alberti Crémant de Bourgogne Cuvée Lucien Brut

Bronvermelding: Eten en Wijntips zomer 2014
  Recept downloaden

Elegante bubbel uit Bourgogne – verfijnde Crémant met karakter en frisheid

Vitteaut-Alberti Crémant de Bourgogne Cuvée Lucien Brut

Fijne mousserende wijn uit Bourgogne, gemaakt van Chardonnay en Pinot Noir. Lichtgoud met fijne mousse. Aroma’s van appel, brioche, citrus en witte bloemen. Fris, droog en stijlvol met een romige afdronk.

Karijn Vreugdewater

Aanbeveling van onze wijnadviseur Karijn Vreugdewater

""Deze Crémant is zó elegant dat je bijna vergeet dat het geen Champagne is. Fijn bruisend, mooi droog en perfect in balans – een publiekslieveling met karakter."" Lees meer

WineLife
WineLife:

Janna: ‘Hier word ik heel vrolijk van. Met honing, jasmijn, hazelnoot en de grotten van Maastricht. Mijn neus gaat in de overdrive en alles komt in de smaak terug. Beeldschone mousse.'

19,85

Vanaf 12 flessen 18,20 per fles

Even geduld a.u.b.