Volle, rode wijn uit Italië, met de geur van eikenhout, tabak en rijp zwart fruit. De smaak is lekker stevig. Heerlijk bij stoofgerechten, gegrild vlees of zachte kaas en stokbrood.
Een verfijnde Barbaresco van 100% Nebbiolo. Aroma’s van rozen, kersen, specerijen en aardse tonen. Elegant en gestructureerd met rijpe tannines en een lange, minerale afdronk. Perfect bij wild, lamsvlees of truffelgerechten.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Ruben Schut
""Deze Barbaresco van Rizzi is Nebbiolo in topvorm: intens en verfijnd tegelijk. Een wijn die zich prachtig ontwikkelt in het glas én in de kelder..." Lees meer
Donkerrode Italiaanse wijn met de geur van eiken, tabak en rijp zwart fruit. De smaak is stevig en krachtig en past uitstekend bij stevige stoofgerechten, gegrild vlees of zachte kaas en stokbrood.
Italiaanse rode wijn met een aromatische geur van kruiden, specerijen en gerijpt rood fruit. De smaak is vol en verfijnd. Monumentale wijn, heerlijk bij smaakvolle schotels met wild of lamsvlees.
Krachtige rode wijn met een complexe geur van pruim, zwarte kers, vijg, laurier, kruidnagel en rokerig eiken. Uitgesproken krachtig en intens van smaak met zondoorstoofd fruit, frisse zuren, stevige tannines en een lange afdronk.
Een verfijnde Barbaresco cru uit wijngaard Nervo. Nebbiolo op topniveau met aroma’s van rozen, kersen, kruiden en mineraal. Elegant, gestructureerd en lang. Perfect bij wild, truffelgerechten of rijpe kazen.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Luuk Vreugdewater
""De Nervo is voor mij een schoolvoorbeeld van wat een cru-Barbaresco kan zijn: zó verfijnd, zó expressief en met zoveel toekomst..." Lees meer
Toegankelijke Barolo met de geur van eikenhout, specerijen en rijp zwart fruit. De smaak is verfijnd, verleidelijk en met een stevige bite. Heerlijk bij stoofgerechten of gegrild vlees.
Prachtge, geconcentreerde en 24 maanden op hout gerijpte nebbiolo uit Roero. Kenmerken verschil met buur-gebied Barolo is de toegankelijkheid en de zachte, rijpe tannine.
Een verfijnde cru-Barbaresco van Rizzi uit wijngaard Pajorè. Nebbiolo met aroma’s van rozen, kersen, sinaasappel en grafiet. Elegant, krachtig en lang met zijdezachte tannines en minerale spanning. Perfect bij wild of truffelgerechten.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Luuk Vreugdewater
""Pajorè is voor mij een van de meest precieze en elegante crus van Barbaresco. Altijd fris, altijd gelaagd, met een bijna Burgundische finesse..." Lees meer
Italiaanse rode wijn met een verfijnd kruidig, licht peperig en jam-achtig aroma. De smaak is soepel, zacht en elegant. Mooi bij risotto, geroosterd vlees of pittige kazen.
Fraaie rosato met een oranjeroze tint en een krachtig, kruidig aroma en nuances van rijp rood fruit. De smaak zet fris en evenwichtig in en heeft een volle structuur en aanhoudende afdronk.
Verfijnde Italiaanse rode wijn met de geur van kruiden, peper, jam en kersen. Soepel en zacht van smaak, heel elegant. Heerlijk bij risotto, geroosterd vlees of een pittige kaas.
Op-en-top verfijnde nebbiolo van Monchiero Carbone, met de kenmerkende, milde roero-tannine. Mede daardoor een ideale begeleider van vleesgerechten.