Biologische rosé van Maison Giambagli uit de hooggelegen wijngaarden van Coteaux d’Aix-en-Provence. Bleek zalmroze van kleur, met verfijnde aroma’s van aardbei, witte perzik, grapefruit en Provençaalse kruiden. Fris, droog en delicaat met een minerale afdronk.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Luuk Vreugdewater
""Côte Aix Rosé is niet zomaar een Provence-rosé. Je proeft de zorg, het terroir en de biologische visie van Maison Giambagli..." Lees meer
Spaanse rode wijn met de geur van rijp rood fruit en een milde toets van eikenhout. De smaak is soepel en rond. Lekker bij koude vleesschotels of milde stoofgerechten.
Donkerrode blend van Syrah en Monastrell uit Almansa. Vol en zwoel met aroma’s van zwarte bes, pruim, drop, specerijen en cacao. Rijp, krachtig en zacht met fluweelzachte tannines. Ideaal bij gegrild vlees, stoofgerechten of bij de open haard.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Peter Vergeer
""Black Label is zo’n wijn waar je altijd op terugvalt: rijk, zacht en vol smaak..." Lees meer
Een verfijnde Silvaner uit Rheinhessen met aroma’s van groene appel, peer en een vleugje kruiden. Licht en fris in de mond met een subtiele mineraliteit en een verkwikkende afdronk. Perfect als aperitief of bij lichte gerechten.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Michiel Verstand
""Deze Silvaner is echt een frisse verrassing. Zo elegant en verkwikkend, met die levendige tonen van groene appel en citrus..." Lees meer
Verkwikkende witte wijn uit Almansa van Verdejo en Sauvignon Blanc. Citrus, kruisbes, perzik en bloesem in de neus. Fris, sappig en droog met levendige zuren. Perfect bij salades, tapas, schaal- en schelpdieren of als aperitief.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Ruben Schut
""Deze frisse blend is echt zo’n wijn die iedereen lekker vindt: droog, aromatisch en ideaal voor op het terras of bij lichte gerechten."" Lees meer
Franse rode wijn met de aromatische geur van rood fruit en een frisse kruidigheid. Fris, soepel en sappig van smaak. Heerlijke Rhône voor alledag. Prima bij koude voorgerechten of lichte grillschotels.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Luuk Vreugdewater
"Dit is heel onderscheidende Côtes du Rhône met een finesse en elegantie die bijna Bourgondisch is..." Lees meer
Frisdroge witte wijn uit Oostenrijk, met de geur van rijp geel fruit en een volle, sappige en kruidige smaak. Heel goed te combineren met rijke visschotels of verfijnd kalfsvlees.
Intens sappige, droge witte wijn met een verfijnde geur van gele bloemen, perzik, abrikoos en gember. De smaak is vol, zacht en rijpfruitig met een zalvende textuur en milde zuren. Elegante finale met tonen van toast en amandel.
Geurige Spaanse rode wijn. Fraaie dieprode tint; fijn en krachtig van geur met kruidige nuances en rijpe fruittonen. Soepele, frisse inzet met een milde evolutie en zachte tannine in de afdronk. Prima bij licht kruidige voorgerechten en gerechten van de grill.
Soepele, fruitige Monastrell uit Yecla met tonen van kers, pruim en een vleugje kruiden. Licht gekoeld perfect te genieten.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Luuk Vreugdewater
"“Deze Monastrell is echt anders dan je zou verwachten: licht, sappig en heerlijk energiek. Ideaal voor wie iets zoekt dat rood én verfrissend is – perfect om licht gekoeld te schenken.”" Lees meer
Diepgekleurde rode wijn van oude Garnacha Tintorera-stokken uit Almansa. Aroma’s van zwarte bes, pruim, cacao en specerijen. Vol, soepel en intens met zachte tannines. Heerlijk bij stoofgerechten, BBQ of als avondwijn.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Michiel Verstand
""Deze Garnacha Tintorera heeft alles: diepte, donker fruit en zachte kracht. Ideaal bij een stoofpot of gewoon als lekkere avondwijn."" Lees meer
Spaanse droge witte wijn met de geur van bloemen en fris geel fruit. De soepele, frisse en evenwichtige smaak past heel goed bij voorgerechten met vis of koude schotels.
Krachtige Italiaanse rode wijn met de geur van kruiden, licht eikenhout en veel rijp rood fruit. De smaak is zacht en vol. Heerlijk bij geurige vlees- en pastaschotels of bij milde kazen.
Robijnrode wijn met een sprekende geur van kers, zwarte bes, toast en specerijen (laurier en peper). Heerlijk fruitig en sappig in smaak met soepele tannine en een evenwichtige frisheid. De finale is aanhoudend met subtiel eiken. Verfijnde rode wijn om te combineren met bijvoorbeeld gebraden eend, gegrilde groenteschotel of stoof van ossenhaas.
Een goede begeleider van wildschotels en kruidige gerechten moet krachtig zijn. Met volle, rijpe tannines, zodat ook smaakintense sauzen goed combineren. De geurintensiteit is ook belangrijk, want die bepaalt in sterke mate de lengte en kwaliteit van de afdronk.