Elegante, soepele witte wijn met aroma’s van appel, peer, perzik, brioche en toast. Intens sappig en vol van smaak met goede fruitvulling en mooie fraîcheur. Rokerig eiken in de aanhoudende afdronk.
Bijzonder fraaie, weelderige witte wijn met een gelaagde geur van kweepeer, perzik, abrikoos, passievrucht en rokerig eiken. Mondvullend en rijk van smaak met geel fruit en evenwichtige zuren. Lange finale met diepgang en souplesse.
Lichtvoetige, verfrissende witte wijn met een subtiele geur van peer, perzik, meloen en toast. Toegankelijke, ranke stijl met knisperend frisse zuren in de smaak. De afdronk is fruitig en elegant.
Prachtige, complexe witte Ribeiro met subtiele aroma’s van appel, perzik, witte bloemen en natte kiezel. De smaak is vol en zalvend met rijp geel fruit en een evenwichtige frisheid. Lange finale met grapefruit en rokerige nuances. Heerlijk bij paella met zeevruchten, verse tonijn met grapefruitdressing of gebakken zeebaars.
Diep paarsrode wijn met een complexe geur van zwarte bes, braam, laurier, grafiet en ceder. De smaak is opwekkend en intens sappig met puur fruit en perfect rijpe tannine. Mooie finale met toast en rokerige nuances.
Frisse, sappige droge witte wijn met een stuivend aroma van rijpe peren en citrusfruit. De smaakstructuur heeft een fris zuur en eindigt aromatisch. Goed te combineren met vele visgerechten, paëlla en pastaschotels met vis of kip.
Citroengele wijn met een intense geur van vlierbloesem, anijs, perzik, abrikoos en brioche. De smaak is vol en soepel met geel fruit en knisperend frisse zuren. Zalvende afdronk met spanning en finesse.
Frisse, sappige droge witte wijn met een stuivend aroma van rijpe peren en citrusfruit. De smaakstructuur heeft een fris zuur en eindigt aromatisch. Goed te combineren met vele visgerechten, paëlla en pastaschotels met vis of kip.
Gastronomische Godello uit Monterrei met aroma’s van rijpe citrus, perzik, venkel en subtiele houttonen. Rijk en romig, maar met frisse zuren en minerale spanning. Perfect bij wit vlees, romige visgerechten of zachte kazen.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Michiel Verstand
""Deze Alma de Autor laat zien wat Godello kan zijn op hoog niveau: rijp én fris, rijk én elegant..." Lees meer
Frisse witte wijn uit Monterrei (Galicië) van 100% Godello. Aroma’s van citrus, rijpe peer, witte bloemen en natte steen. Strakdroog, mineraal en elegant met fijne zuren. Heerlijk bij vis, schaal- en schelpdieren of frisse salades.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Peter Vergeer
""Wat mij betreft een van de mooiste Godello’s in deze prijsklasse. Fris, loepzuiver en met een fijne spanning..." Lees meer
Verfijnde rode wijn van Mencía en Arauxa (Tempranillo) uit Monterrei. Aroma’s van rood fruit, viooltjes, laurier en een vleugje specerijen. Fris, sappig en mineraal met een zachte structuur en elegante afdronk.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Karijn Vreugdewater
""Een Galicische verrassing! Deze blend is licht, kruidig en verfijnd – precies wat je zoekt bij gegrild gevogelte of een plankje charcuterie..." Lees meer
Verfijnde Albariño van granietbodems in Rías Baixas. Aroma’s van citrus, groene appel, witte perzik en zilte mineraliteit. Droog, strak en fris met veel spanning en elegantie. Perfect bij schaal- en schelpdieren, ceviche of sushi.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Luuk Vreugdewater
""Leirana is Albariño in zijn puurste vorm – fris, zilt en gelaagd. Een absolute favoriet bij alles wat uit zee komt..." Lees meer
Unieke Albariño van pre-phylloxera stokken op granietbodem in Rías Baixas. Aroma’s van citrus, steenfruit, jodium, bloesem en natte steen. Intens, zilt, droog en verfijnd met ongekende lengte. Perfect bij rauwe vis, kreeft of gastronomische gerechten.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Ruben Schut
""Voor wie Albariño wil proeven op grand cru-niveau: dit is puur terroir, spanning en diepgang..." Lees meer
Slanke, verkwikkende witte wijn met een bedeesde geur van peer, perzik, limoen en grapefruit. Lichtvoetig, levendig fris en fruitig van smaak. De afdronk is verfrissend en mooi droog. Fraai om te drinken als aperitief of bij lichte visgerechten, groentequiche of jonge, harde kazen.