Assortiment
Paling-pakketje
Maak de gerookte paling schoon. Snijd ze in blokjes van 1 bij 1 cm. 10 blokjes per persoon.
Snijd, met mandoline of dunschiller, van de rettich linten van 1 cm breed en 6 cm lang en leg deze als een kruis neer. Leg op elk kruis een blokje paling, vouw de linten naar binnen. Als alles is ingevouwen spuit je op elk pakketje een klein dopje wasabi. Leg hierop het tweede blokje paling en dresseer elk pakketje met een klein beetje wakame. 5 pakketjes per persoon.
Wasabi-wakame-vinaigrette
Doe alles bij elkaar in een kom en meng goed.
Bronvermelding: Martin Kruithof, De Lindenhof (**) Giethoorn
Een verfijnde Kabinett Feinherb Riesling uit de Mosel met aroma’s van citrus, groene appel en een subtiele mineraliteit. Licht zoet en fris in de mond met een levendige zuurgraad en een lange, verfijnde afdronk.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Michiel Verstand
""Deze Bruno Schiefer Riesling Kabinett Feinherb is echt een verfijnde verrassing. Zo lichtzoet en fris, met die kristalheldere tonen van citrus en groene appel..." Lees meer
Voordelen eigen account