Assortiment
Door langdurig gestoofde ui door het gehakt te mengen verhoog je niet alleen het volume - ook heel Hollands-, maar vooral de smaak en structuur. Het gehakt wordt een tikje zoetig en lekker smeuïg.
Ingredienten
Bereiding
Wijn-spijs: Black Label, Almansa
In de gehaktbal komt de smaak van de jeneverbes en de kruidnagel goed naar voren en dat past uitstekend bij de elegant kruidige wijn. Die heeft ook specerijen als vanille in zijn geur en smaak met een aardse ondertoon (stallucht, rozemarijn) dat weer mooi combineert met de gebakken sjalot. Wijn en gerecht samen vormen een mooi kruidig en fris geheel.
Donkerrode blend van Syrah en Monastrell uit Almansa. Vol en zwoel met aroma’s van zwarte bes, pruim, drop, specerijen en cacao. Rijp, krachtig en zacht met fluweelzachte tannines. Ideaal bij gegrild vlees, stoofgerechten of bij de open haard.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Peter Vergeer
""Black Label is zo’n wijn waar je altijd op terugvalt: rijk, zacht en vol smaak..." Lees meer
Voordelen eigen account