Assortiment
Dessert/gebak 12 cupcakes - bereiding: ca. 25 minuten
Ingrediënten
Chocolade cupcakes
Serveren
De cupcakes zijn zowel warm als koud lekker. Geef er eventueel roomijs, slagroom of crème fraîche bij.
Wijn-spijs: Alvear Moscatel, Montilla-Moriles, Andalusië
Chocolade is een lastpak voor veel wijnen, maar niet voor deze Moscatel. Met z’n rijke, zachte smaak vol aroma’s van sinaasappel, muskaatdruif, rozijn en een vleug specerijen vormt hij een tegenhanger en aanvulling op de krachtige smaak van pure chocolade en cacao.
Een weelderige Moscatel uit Montilla-Moriles met aroma’s van oranjebloesem, rozijnen en honing. Zoet en intens van smaak met een zijdezachte textuur en een lange, aromatische afdronk. Perfect bij desserts of blauwe kaas.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Ruben Schut
""Deze Moscatel is een klein feestje in het glas. Zwoel, honingachtig, maar nooit log. Hij past geweldig bij desserts, maar probeer ’m ook eens bij blauwe kaas of gewoon als zoete afsluiter van de avond..." Lees meer
Voordelen eigen account